Programare online

Pentru a îmbunătăți serviciile și a profita din plin de fiecare consultație, este necesar să fiți informați despre câteva detalii referitoare la pregătirea dumneavoastră pentru consultații.

VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAȚI LISTA NECESARĂ CU CARE SĂ VĂ PREZENTAȚI LA CABINETUL MEDICAL! (o găsiți mai jos)

Serviciile centrului sunt contra-cost, nu este necesar să veniți cu cardul de sănătate.

Este necesară o programare înainte, pentru a eficientiza timpul dumneavoastră, dar și al personalului centrului.

Consultațiile sunt diferite, prima consultație are o durată de la minim 20 minute la 2 ore, în funcție de necesitățile de evaluare a pacientului, ceea ce face importantă comunicarea înainte de prezentare (telefonic sau on-line, prin formular). Urmatoarele consultații au o durată de aproximativ 20 minute, dar se pot prelungi dacă este necesar pentru o mai bună conduită terapeutică.

Ținuta vestimentară este importantă: să fie curată, medicul vă va dezbrăca pentru examinare, astfel încât este bine să purtați haine pe care le puteți dezbrăca ușor. Pacienții diabetici vor fi examinați la nivelul membrelor inferioare și picioare, EKG dacă este necesar și alte investigații.

Pentru că fiecare pacient este diferit și durata consultațiilor poate varia, vă rugăm să fiți înțelegători dacă veți aștepta (pe cât posibil, nu mai mult de 15 minute).

În cazul diferitelor programe de terapie nutrițional-medicală, este necesară o evaluare săptămânală, cu monitorizare și stabilirea strategiei în funcție de evoluția tratamentului. Consultațiile de urmărire se pot efectua la Centru sau on-line. Pentru că timpul consacrat consultației (întrebările necesare și efectuarea terapiei personalizate) este similar cu cel de la cabinet, prețul va fi identic. Consultațiile on-line se achită înainte, prin transfer bancar sau prin achiziționarea de pe site, la secțiunea Magazin. Chiar dacă optați pentru mai multe consultații on-line, este necesar să vă prezentați lunar la cabinet pentru o evaluare mai amănunțită.

Este indicat ca analizele necesare la consultație să fie recente, altfel se pot face conta-cost la Centru CS (cu pregătire corespunzătoare: post 8-12 ore, dimineața, pe nemâncate) sau prin asigurare (la medicul de familie sau specialist).

(vezi lista analizelor minim necesare)

 

Cu ce să veniți la cabinet:

  • Cartea de identitate
  • Lista afecțiunilor și a medicației curente (doză, frecvență, durata)
  • Dosarul medical (analize, investigații, bilete de externare etc)
  • Jurnalul de glicemii / alimente (în cazul pacienților cu diabet zaharat)
  • Lista alergenilor (inclusiv medicamente la care sunteți alergici sau nu le tolerați, cu lista simptomelor de intoleranță)
  • Lista întrebărilor pe care le aveți
  • Hârtie și pix pentru a lua notițe

Formular programare online

Apasand butonul TRIMITE va exprimati acordul pentru a primi informații despre serviciile medicale oferite de CORPOSANA!